Zkušenost bývalé NDR je varováním Transformace ve střední Evropě - Pick, Miloš
Transformácia ekonomiky bývalej NDR - špecifický extrémny prípad predčasného "otvorenia sa " ekonomiky menej vyspelej krajiny. Produktivita a mzdy v bývalej NDR. Konkurencieschopnosť, hrubý domáci produkt. Spôsob transformácie bývalej NDR. Poučenie pre hospodársky vývoj ČR. Vzťah EU k transformujúcim sa krajinám strednej Európy.