Poľnohospodári nezbohatnú - ani z bohatej úrody Veľa tmavých miest v tzv. Zelenej správe - Lipianska, Ľudmila
Úroda obilnín na Slovensku v r. 1994. Situácia v poľnohospodárskom odvetví v období transformačného procesu. Garantované ceny štátneho intervenčného nákupu obilnín za jednu tonu čistej hmotnosti. Štátny intervenčný nákup obilnín. Prerokúvanie tzv. "Zelenej správy", ktorá analyzuje stav poľnohospodárstva v roku 1994 a načrtáva tendencie vývoja v roku 1995.