Štrukturálne zmeny a rozvoj terciárneho sektora - Ďurďovičová, Marta, 1964-
Podmienky pre rozvoj terciárneho sektora, v tejto súvislosti terciárny sektor vytvára možnosti na pozitívne riešenie problému zamestnanosti. Vývoj v zamestnanosti zo sektorového pohľadu, porovnanie primárneho, sekudárneho a terciárneho sektora. Rozvoj terciárneho sektora v súvislosti s procesom ekonomickej transformácie. Proces štrukturálnych zmien v nemeckom hospodárstve. Výsledky analýzy zmien štruktúry zamestnanosti za posledných 40 rokov v SRN. Očakávanie podstatných zmien štruktúry ekonomiky Slovenska zo sektorového aspektu.