V čítanosti denníkov vedie Nový Čas Z výsledkov prieskumu médií na Slovensku - Lechnický, Milan
Výsledky výskumu realizovaného v rámci Media projektu 94 od 24.4. do 9.5.1994 dvoma spoločnosťami pre výskum trhu - AISA Slovensko a GfK Slovakia. Grafy o čítanosti denníkov, týždenníkov, mesačníkov, o sledovanosti rozhlasu a televízie a denných činnostiach skúmaných osôb (spánok, jedlo, starostlivosť o rodinu).