Ze dne na den nové trhy nenajdeme - Besík, R.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Stáleho sekretariátu Rady colnej únie Ing. R. Besíkom o colnej únii medzi SR a ČR. 3 základné orgány únie - Rada colnej únie, stály sekretariát, rozhodcovská komisia. Ekonomické výhody colnej únie. Medzinárodný význam colnej únie. Negatívne stránky colnej únie. Clearingový styk. Budúcnosť colnej únie.