Emisia dlhopisov NBS nebola nijaký hazard - Sidó, F.
Vysvetlenie júlového (1994) úspechu emisie dlhopisov NBS na japonskom trhu Samuraj a širšie súvislosti vstupu Slovenska na medzinárodné kapitálové trhy reprezentantom The Nomura Securities Co., Ltd. Prague Representative Office. - Reakcia na negatívne hodnotenie emisie agentúrou Bloomberg Business News (Trend-Fakt 1994, č.30.).