Ekonomické změny v západní Evropě - Adámková, Vlasta
Koncepcia Európskeho ekonomického priestoru. Integračné procesy západoeurópskych zemí. Inštitucionalizácia na začiatku 90-tych rokov. Problémy spojené s výstavbou hospodárskej, menovej a politickej únie podľa Maastrichtských dohôd. Vplyv transformačných procesov v strednej a východnej Európe na vývoj a zmeny v systéme Európskeho spoločenstva. Dôsledky týchto procesov pre ČR.