Poľská republika - partner pre hospodársku a obchodnú spoluprácu - Belcák, J.
Hospodárska situácia v Poľsku v r.1993 a pred procesom transformácie (inflácia 1989-1993). Vývoj hospodárstva v r.1994, 1. štvrťrok, štátny rozpočet na rok 1994. Bilaterálne styky Poľsko-Slovensko, praktické kroky odporúčané na zintenzívnenie vzájomných kontaktov.