Strategické rozhodovanie v medzinárodnom podnikaní - Sršňová, Jana
Rozhodujúce kroky procesu strategického rozhodovania v medzinárodnom podnikaní, ich rozbor: analýza východiskovej situácie, rozhodovanie o medzinárodnej podnikovej koncepcii, podniková filozofia, rozhodovanie o medzinárodnej podnikovej stratégii. Marketingová stratégia, cieľové portfolio.