Základné práva a slobody občanov
Seriál článkov o problematike základných práv a slobôd občana, z hľadiska vývoja demokracie v Slovenskej Republike, a z hľadiska záväzkov vyplývajúcich z členstva nášho štátu v Rade Európy. Obsah základných ľudských práv a slobôd. Zaručenie osobnej slobody. Právo vlastniť majetok. Nútené práce alebo nútené služby.