Základné práva a slobody občana - Roháč, J.
Seriál článkov o problematike základných práv a slobôd občana. Petičné právo občana. Právo pokojne sa zhromažďovať. Právo slobodne sa združovať. Účasť občanov na správe verejných vecí. Práva národnostných menšín a etnických skupín.