Základné práva a slobody občana - Roháč, J.
Objasnenie niektorých atribútov problematiky základných práv a slobôd občana. Hospodárske, sociálne a kultúrne práva občanov. Vznik a činnosť odborových organizácii. Právo občana na vzdelanie.