Základy práva životného prostredia - Košičiarová, Soňa
Voľný seriál článkov z environmentálneho práva. Právna úprava starostlivosti o ochranu vody. Úloha obcí pri ochrane životného prostredia. Vyhlášky a predpisy právne upravujúce starostlivosť o vodu.