Základy práva životného prostredia - Košičiarová, Soňa
Seriál článkov o ochrane životného prostredia a starostlivosť o vodu. Právnické osoby sú povinné platiť niektoré druhy vo vodnom hospodárstve. Právna zodpovednosť fyzických a právnických osôb.