Aký budeš - verejný zamestnanec? - Thurzová, Marta
Hlavnou témou príspevku sú niektoré otázky miestnej správy v súvislosti s obsadzovaním funkcií a možné riešenia odpolitizovania, sprofesionalizovania a stabilizovania zamestnaneckých vzťahov.