Nad novelou zákona - Grman, Štefan
Pôsobnosť Ministerstva hospodárstva SR, Ministerstva práce a sociálnych vecí SR, Ministerstva dopravy a spojov, a Ministerstva spravodlivosti, vyplývajúca z novely základného zákona SNR č.347/1990 Zb. o organizácii ministerstiev a ostatných ústredných orgánov štátnej správy SR. Existencia Úradu bezpečnosti práce SR, ktorý je i ústredným orgánom štátnej správy.