Prídavky na deti podľa troch príjmových pásiem - Preisinger, M.
Od 1.9.1994 podľa zákona NR SR č.193/1994 Z.z. prídavky na deti a príplatok k nim štátnou sociálnou dávkou, nie súčasťou nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia ako predtým. Výklad úpravy ich osobného a vecného rozsahu, podmienok nároku, výšky a výplaty do cudziny.