Nové pravidlá v obchode a službách - Ostertágová, Dáša
Opatrenia obchodu zamerané na výchovu občana ako spotrebiteľa. Základné práva spotrebiteľov vo svete je dostatok kvalitných potravín a prístup k nim. Príprava nového znenia zákona č. 634/1992 zb. o ochrane spotrebiteľa. Oboznámenie s povinnosťami predávajúcich. Hygienické podmienky pri predaji.