Systém na ochranu spotrebiteľa - Ostertágová, Dáša
Systém na ochranu spotrebiteľa na Slovensku schválila vláda SR 29.júna 1993. V ňom sa vymedzuje priestor pre štátne, nezávislé a odborné orgány a organizácie, ktoré sa podľa svojej príslušnosti budú podielať na realizácii tohto systému v praxi.