Od učňov vyžadujú samostatnosť Švajčiarska firma ABB novými cestami vo výchove stredných kádrov
Výchova a systém odbornej výučby učňov vo švajčiarskej firme ABB z Badenu. Výučba učňov v súlade s normou ISO. Výchova ladená k trhu práce. Projekt vzdelávacej práce ROBCO. Osvedčenie ISO je prvým krokom na ceste k manažmentu úplnej kvality a k svetovej úrovni.