Program výchovno-vzdelávacej činnosti a formy štúdia na učebný rok 1993/1994
Zoznam ponúkaných vzdelávacích aktivít na rok 1993/1994. Prehľad krátkodobých špecializovaných seminárov, kurzov pre pracovníkov kontroly.