Čas experimentů trvá Transformace základního a středního školství - Polívka, M.
Transformácia základného a stredného školstva ČR. Pozitíva a problémy transformácie. Nové typy škôl a výukových programov. Základné smery, ktorými by sa malo školstvo uberať. Nové predpisy o hradení školských pomôcok a učebníc.