Kam směřuje české vysoké školství? Návrh vysokoškolského zákona. 1 - Koucký, J.
Návrh nového vysokoškolského zákona predloženého českej vláde. Z histórie vysokého školstva. Od štátneho plánovania k decentralizácii. Štát, školy a trh. Diverzifikácia študijných príležitostí. Perspektívy vysokého školstva v Českej republike.