Kudy potečou peníze? Návrh vysokoškolského zákona. 2 - Koucký, J.
Financovanie vysokého školstva - spôsoby a možnosti do budúcnosti. 3 spôsoby financovania vysokého školstva. Financovanie štátom, školné + finančná podpora štúdia, diverzifikácia zdrojov ( z hospodárskej činnosti, od sponzorov).