Stupňujúca sa konkurencia vysokých škôl ekonomických je výzvou na skvalitnenie výučby - Stern, Juraj
Rozhovor redaktora ČTK s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Platnosť diplomov EU v Bavorsku. Konkurencia EU a ostatných slovenských vysokých škôl vzdelávajúcich ekonómov. Vysoká migrácia učiteľov (platy). Základom vzdelania cudzie jazyky. Dobré vzťahy s VŠE Praha, výmenné programy so zahraničím v rámci programov TEMPUS (Trans European Programm for University Studies) a CEEPUS (Central and East European Programm for University Studies). Spolupráca so zahraničnými univerzitami. Novelizácia vysokoškolského zákona.