Študenti si prednášanú teóriu overujú podnikaním Podnikanie a študenti
Výsledky prieskumu podnikateľských a zárobkových aktivít slovenských vysokoškolákov. Priemerné mesačné výdavky študenta, sociálne štipendiá, legislatíva. Len 3 perc. príjmu slovenských študentov tvorí podnikanie. Výhody a nevýhody zárobkovej činnosti, pozitívne stanovisko dekana OF EU. Práca medikov, právnikov, ekonómov, úspešné príklady podnikania. Situácia v SRN, kde z 5 študentov 4 popri štúdiu pracujú.