Starostlivosť o životné prostredie. 3 - Košičiarová, Soňa
Právna úprava starostlivosti o životné prostredie v obciach. Všeobecné záväzné nariadenia obcí upravujúce starostlivosť o životné prostredie v miestnych podmienkach.