Keby sme neplytvali, máme na dovolenku Šetrenie energie je nielen výhodné, ale aj nevyhnutné - Polakovič, Ivan
Hrozba energetickej globálnej krízy. Nutnosť riešenia problému výroby a spotreby energie. Úspory energie, šetrenie energiou vo vyspelých krajinách. Možné spôsoby šetrenia energiou v priemysle a v domácnostiach. Ceny energie v domácnostiach. Opatrenia na šetrenie spotreby tepla, vody, elektrickej energie.