Rusko: Moskovské hotely sú hlavne pre solventných - Schlesingerová, K.
Z 200 hotelov v Moskve, v ktorých ubytujú cudzincov, 8 perc. 1. kategórie, 52 druhej, zvyšok tretej kategórie. V ďalších existujúcich hotelov cudzinci nebývajú. Ceny vo vybraných hoteloch patriacich do medzinárodných hotelových sietí a vo vybraných hoteloch v Moskve, tabuľka. Ceny priemerne o tretinu vyššie ako v hoteloch rovnakej kategórie inde vo svete. Údaje.