Program komplexnej podpory malého a stredného podnikania v Slovenskej republike
Program komplexnej podpory malého a stredného podnikania, ktorý vyhlasuje Vláda SR v súlade so stratégiou oživenia hospodárstva SR. Hlavným cielom programu je vytvárať zvýhodnené podmienky na vznik a rozvoj malého a stredného podnikania. Systém finančných nástrojov podpory MaSP. Systém inštitucionálnej podpory MaSP. Legislatívne nástroje podpory MaSP.