IBM prekonáva krízu aj novými prístupmi v riadení Prípadová štúdia manažmentu IBM. 2 - Jemala, Ľubomír
Z integratívneho manažmentu IBM. Organizovanie a vnútropodnikateľstvo. Podnikatelia a vnútropodnikatelia. Vnútrofiremná podnikateľská jednotka IBM PC. Príčiny pádu IBM.