Škola manažmentu Hľadajte výhodnú pozíciu na trhu! 1 - Huščavová, Anna
Skúmanie výhodnej pozície firmy na trhu. Techniky portfoliovej analýzy. Matica BCG (Boston Consulting Group) poskytuje vstupné informácie o pozícii firemných výrobkov aj o celkovej pozícii firmy na trhu. Konštrukcia matice.