Spoločnosť mnohých prvenstiev Dobrá obchodná politika a ústretovosť k zákazníkovi žnú úspech - Kálaj, J.
História vzniku kráľovskej holandskej leteckej spoločnosti KLM. Súčasné aktivity a postavenie spoločnosti vo svetovej konkurencii. Lietadlový park a preprava cestujúcich. Zastúpenie KLM na Slovensku.