Zakúpenie registračnej pokladnice sa neoplatí odkladať - Poláčková, Věra
Používanie elektronických registračných pokladníc podnikateľskými subjektmi podľa vyhlášky MF SR č.55/1994 Z.z. (čiastka 16 Zb.z. z 21.3.1994). Ústretové opatrenia MF SR na realizáciu vyhlášky. Text vyhlášky z 22.2.1994 o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou.