Forma vedení vnitropodnikového účetnictví v našich podmínkách. 1 - Schroll, R.
Formálno-technické otázky vzťahu manažérskeho a finančného účtovníctva. Nákladové-vnútropodnikové účtovníctvo a forma jeho vedenia: 1. v samostatnom okruhu, 2. v rámci analytickej evidencie k finančnému účtovníctvu, 3. kombinácia 1. a 2. formy spracovávaná pomocou počítača. Podrobnejšie o prvých dvoch formách.