Soria and Grey, to je reklama, ktorá predáva Ako sa značkám dáva charakter - Lechnický, Milan
10 charakteristických princípov činnosti reklamnej agentúry Soria and Grey (Soria vznikla v r.1991, od marca 1994 sa stala súčasťou svetovej siete reklamných agentúr americkej spoločnosti Grey). Kreativita a klient. Klienti agentúry Soria and Grey na Slovensku. - Tvorivé systémy Soria and Grey pri budovaní značky. Budovanie značky v reklamnej agentúre Grey Advertising (vznik v New Yorku 1917). Renesancia a budovanie novej značky. História nápadov 1946-1993. Rebríček reklamných agentúr v Európe.