Malá encyklopédia public relations. 16 Public relations na Slovensku a o Slovensku - Žáry, Ivan
Nedostatočná prezentácia Slovenska v zahraničí, podinformovanosť. Možnosti študovať na Slovensku public relations, kurzy, vysoké školy, literatúra. Trh public relations na Slovensku.