Voda zmenila kvalitu i export Sladovniam sa uľavilo: bude čiastočná dotácia - Szabo, A.
Zameranie výroby š.p. Slovenské sladovne Trnava. Prevádzky nealkoholických nápojov. Produkcia sladu, piva a nealkoholických nápojov. Aktivity podniku v oblasti exportu sladu a piva. Hlavní odberatelia vo svete. Problém privatizácie podniku.