Medzinárodná norma ISO 9004 Management kvality - prvky systému zabezpečenia kvality - návody pre výber a použitie - Kylberger, J.
Medzinárodná norma ISO 9004. Medzinárodná norma ISO 9004 popisuje súbor elementov, ktoré je možné použiť pre vývoj a zavedenie systému zabezpečenia kvality. Odkazy na normy v oblasti kvality. Pojmy medzinárodnej normy podľa ISO 8402. Zodpovednosť manažmentu na vytýčenie zásad politiky zabezpečenia kvality. Štruktúra systému zabezpečenia kvality.