Projekt "Bezpečnostní politika ČR" - Janda, J.
Základná orientácia bezpečnostnej politiky ČR. Charakteristika projektu. Základné tézy projektu. Formulácia hlavných cieľov a úloh projektu. Projekt predpokladá tvorbu a prijatie príslušných politických dokumentov a legislatívnych noriem. Návrh kľúčových pojmov v oblasti bezpečnosti štátu a ich hierarchia.