Rok poté Česko-slovenské vztahy v kontextu české zahraniční politiky - Zieleniec, J.
Rozhovor s ministrom zahraničných vecí ČR J. Zielencom. Česko - slovenské vzťahy v kontexte českej zahraničnej politiky rok po rozdelení republiky. Utváranie vzťahov medzi oboma štátmi. Spolupráca na medzinárodnom poli. Smerovanie českej zahraničnej politiky. Procesy integrácie prebiehajúce po celom svete a vzťah českej zahraničnej politiky k týmto procesom.