Integrace systémů pro řízení výroby - Vokáč, Z.
Zavádzanie komplexných a kompletných informačných systémov. Sú zložené z know-how, softwaru i hardwaru. Ide o ucelené systémy riadenia výroby. Potreba vybudovania podnikovej počítačovej siete. Najúspešnejším je nákup najvyspelejšej informačnej technológie. Zavádzanie zložitých informačných systémov a informačných technológií - nemožné bez systémovej integrácie.