Alternatívne teórie participácie - Bosáková, Mária
Spoločenské vedy vyvinuli pojem skupinová dynamika - sústreďuje sa na členov skupiny. Manažéri prijali 2 odlišné modely participácie: model ľudských vzťahov, model ľudských zdrojov.