Hospodaření s talenty pro řízení - Vácha, S.
Predpokladom špičkových výsledkov podniku je kvalitný tím schopných vedúcich pracovníkov. Vyhľadávanie, výchova a povyšovanie talentovaných vedúcich je integrálnou súčasťou riadiacej práce v podniku. Systém rozvoja manažérskeho potenciálu podniku.