Nová úloha personální práce - Hotmarová, E.
V moderne riadených podnikoch je personálna práca chápaná ako rozhodujúca oblasť podnikového riadenia, má zásadný význam pre prosperitu firmy. Vytváranie optimálnych podmienok pre rozvoj ľudských zdrojov, riadenie tímov i jednotlivcov. Vlastné vedenie ľudí. Štýl riadenia - stratégiu delegovania nahradí stratégia participatívna.