Řízení sporů - Dědina, Jiří
Názor, že konflikty organizácii škodia, potláča tzv. pluralistický názor. Tento obhajuje nevyhnutnosť sporov a vyzdvihuje ich pozitívny vplyv na aktivity zamestnancov. Rôzne metódy, pomocou ktorých je možné počet sporov zvyšovať, znižovať alebo im predchádzať.