Vývoj zamestnanosti v poľnohospodárstve a zmeny v profesnej štruktúre - Buchta, Stanislav
Trh práce v poľnohospodárstve. Vývoj zamestnanosti v poľnohospodárstve SR za posledné štyri roky. Pokles relatívnej zamestnanosti v niektorých regiónoch SR. Príčiny poklesu zamestnanosti. Pokles zamestnanosti sa odrazil aj v zmene profesnej štruktúry pracovníkov poľnohospodárskej prvovýroby. Zmeny v kvalifikačnej úrovni pracovníkov. Následky znižovania zamestnanosti.