Rozpočtová a fiskální politika české vlády - Janáček, Kamil
Rozhovor s podpredsedom vlády ČR I. Kočárníkom o problémoch fiškálnej a rozpočtovej politiky. Výsledky rozpočtového hospodárenia a rozhodujúcich ekonomických ukazovateľov za rok 1993. Teoretické a praktické dôvody pre vyrovnaný štátny rozpočet. Štátny rozpočet v roku 1994. Fiškálna politika - postupné znižovanie podielu štátneho rozpočtu na hrubom domácom produkte. Mikroekonomická reštrukturalizácia. Oživenie českej ekonomiky.