Výklad MPSVR SR k zákonu č.10/1993 Z.z. o Fonde zamestnanosti
Výklad Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky k zákonu č.10/1993 Z.z. o Fonde zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov.