Novela zákona o daniach z príjmov
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.124/1993 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákona č.626/1992 Zb. Úplné znenie ustanovení, ktoré boli novelou zákona zmenené.